Kembung perut

Sy dh 27 weeks.. 2 3 hari selalu sgt kembung perut lps mkn...sesak nfs kdg2 tu...msti kena baring rehat2 lps tu utk hilang kn..ada tips x nk elakkan kmbung perut ni?

1 Balas

Hi sis.. sy 28 weeks...sy pun sama jugak mcm sis..teruk sangat ke kembung tu sis? kalau rasa tak sedap badan ke ape lebih baik refer kat hospital atau kk lh...banyak2 kan rehat...kalau sy minta suami urutkan badan...janji bagi ringan2 lah badan ni...jngn buat kerja berat2 sangat...jaga kesihatan ibu dan baby dlm kandung ye...

1y ago

tq sis...xde teruk sgt...lps rehat tu dh ok n tdo mcm biasa...sis pun sama jgk...smoga sihat2 selalu...