breast feeding

Sy dalam dilema. Susu badan saya banyak tapi mcm cair, sb anak mcm x kenyang. Apa perlu saya buat ea? Makanan harian sy memang seimbang ada sayur dan protein etc. Sy bimbang kalau saya sy makan minum anak cirit. Baru day 16 life baby saya. So mcm mana nqk pekatkan susu badan?

1 Balas

Mommy pam ke direct?

5y ago

Oh... Susu kan baby lama2 sebelah breast dulu. Sbb susu masa bengkak, atau ms awal tu mmg cair. Susu cair tak naikkan berat baby. Bila dh kempis, baru tukar.