I'm confused. In need of proper explanation.

Sy dah tak datang bulan almost 2 month. Tp bila check UPT semua negatif. Tp sy ada simptom2 sakit2 badan..sakit kepala and even ada spotting sikit hari tu (which I thought tu darah haid, but dia keluar sikit and dlm 2-3 jam je). But sampai skrg result UPT still negative semuanya. Apa patut sy buat ye mommy2 sekalian?

1 Balas

Sis better jumpa doc untuk pemeriksaan lebih lanjut...

4y ago

Ok sis. Tq atas nasihat sis. Sy akan cuba cari masa utk pegi klinik. Doakan yg baik2 utk sy ye.