dah bersalin

hi..sy dah selamat bersalin secara induce..due 21/5/24..bersalin 7/5/24

12 Balas

due date sama , tpi blom tanda lagi . skg perut keras mengeras je , kerap kencing , punggung sakit sgt ..klu berjalan kelengkang sakit btoll ari ari pun sakit 🥹 . doa kan saya ye .

alhamdulillah..sy pun kene induce..10/5/24 ni.. due sy 24/5/24 doakan sy ye semua...semoga urusan kita semua dipermudah allah swt 🤲

Induce sebab apa tu sis? Pakai ubat ke? Normal ya? Ada symptoms tak sebelum induce sis? Sy pun doktor nk induce jugak. Due 23/5

2w ago

induce sbb bukaan stitch 1cm n risiko pda ibu..pakar o&g suh induce utk cepat bukaan..ye guna ubt..ad bukaan 1cm ngan heavy contraction

Alhamdulillah taniah sis..tc ye..sy due 9/5...x de tanda lagi ni...15/5 kene induce ni😓berdebar ni

Sy pula due 22/5/2024 dh selamat bersalin (czer) pd 3/5/2024 (37w2d) skrg tgh pantang hari ke7

Sis mcm mana tahu bukaan dah 1cm? Ada turun tanda apa apa ke?

2w ago

doktor check masa app anc dkt o&g+ad contraction

saya pun baru lpas brsalin 7/5..due date 17/5

Bestnya dh bersalin .. sy 11/5 pn xbrsalin lg 😞

2w ago

Sama. Esok kena pi check

sama due date sis.. tp sy dh bersalin 2/5..