Nak tnye kalau cek bukaan nk brsalin kt swasta berapa harga?

Hi sy dah sakit pinggang contraction cuma ragu ii ngan sakit bersalin, sy dah overdue 2 hari,so esok nk gi check kt klinik dlu sbb tknk kena halau balik, sbb serah diri ikutkan tarikh mnggu ni, so berapa ye klu swasta cek bukaan tu?

9 Balas

sye ritu sakit blkng truk smbil perut mengeras,trus gi hospital. let the dr decide u need to be warded ke x lg... biarlah mcm over pun smpai gi hospital. asal anak selamat.

kalau overdue biasa warded terus .. sbb adik ipar saya bukaan baru 1cm pon hospital bgi masuk ward terus ... Semoga selamat melahirkan.. aaminn

Kalau dh sakit pinggang n sengugut makin kerap tu better ke hospital je la sis..kang beranak pulak kt rumah. 😅

4mo ago

setuju dgn pendapat mommy ni. awak dlm kategori bila2 boleh bersalin. xde nye doctor nk halau awak balik

klau hospital tempat sy,bwh rm100, cek ecg n cek bukaan sekali. tp lain hospital lain caj dia sis.

Pergi jelah hospital terus. Dah overdue. Nak tunggu apa. Takde nya diorang nak halau awak.

klw da overdue xda bukaan pn xkena halau da,mcm sy hri tu lg pn da ada tanda2 tu g PAC je trus

4mo ago

Oo yeke sy sehari lgi nk serah diri so alang ii gi tarikh tu jela hehe

klinik swasta ke? rsenye cas jmpe Dr je la sbb xde amek ubt2 kn..

4mo ago

haah , tkde just cek bukaan je

Kalo dah rse ala2 senggugut tu kena beringat lah…

Dh beranak ke sis? Update la sikit hehe

4mo ago

oh belum, esok bru jumpa nurse ada appointment last kt kk hehe