Ada cara x??

Sy dah pregnant 31 weeks.... Boleh dikatakan kerap rasa krem kaki sebelah kiri sahaja... sakit yg teramat sgt... kadang2 rasa mcm nk putus kaki.... semua dh buat.... letak minyak panas... pakai stoking tebal.... tp still sakit jgk... smpai xblh tidur malam..... tidur kaki tggi pn still sama jgk... Ada ibu2 bpengalaman x utk hilangkn sakit tersebut.... sy juga masih bekerja tp pekerjaan sy tidak la bdiri terlalu lama....#mommybuntu #seriusnanya

4 Balas

sy amalkan makan tembikai merah...memang tak pernah kena krem masa mengandung anak ke4 ni...

Cari tukang urut yg biasa urut ibu mengandung. Dpt kurangkan krem kaki

Cuba minum air kosong byk. Susu pn ambil setiap hari. Hrp dpt membantu...

4y ago

kalau mcm tu, cri sumber kalsium yg lain. contohnya cheese. ad byk lgi. boleh try google

Sama..saya sapu minyak panas pun tak hilangh..#bertabahlah