TERINGIN AIR KELAPA

hi, sy dah pregnant 13weeks. boleh ke minum air kelapa muda? mmg teringin sgt nak minum air kelapa ni tp takut sbb ada yg ckp awal pregnant tak elok minum ?

26 Balas

boleh minum sis..air kelapa sgt bgus .. sy mnum awal smpi laa nk berslin .. alhmdllah bby okay..bersih sgt masa lahir

saya dah minum air kelapa 3 kali dh sebelum ni, now usia kandungan dah masuk 11 weeks.. alhamdulillah ok saja..

Saya dri 6week sampai 13week asyik nak je minum air kelapa...dh macam ketagih jee.. alhamdulilah xde apa2..

Sy minum dr awal pregnant sbb kencing kotor .. ikhtiar air kelapa alhamdulillah ok smpai skang

Minum sedikit la. Macam mak saya cakap tak bagus untuk ibu mengandung.

boleh sgt.. prmudahkn org nk brsalin

emm..sy minum je..xde mslh pn...

Sgt2 bagus untuk kulit baby.

Boleh minum, tak ada masalah

Leh je minum lah