baby bump not seen yet

sy dah nk masuk 14 minggu, tp tak nmpk lg perut ni membesar, berat pon turun sekilo by sekilo each month, check up kali ketiga dok pelik, sbb berat turun, mkn sy ok and bkn jenis muntah. lagi 3 minggu dok nk scan baby and terus nk bagi minum air gula ?..debar ?..ke sbb ni first baby yg xnmpk perut sgt?

28 Balas

Sy ni dah nk masuk 6 bln baru nampak, itu pun sikit jek sis. Kalau pakai baju mcm melekat sikit, baru nampak. Huhu

Saya dah nak masuk 6bulan baru lah nampak ketara perut tu naik. Tapi itu pn ramai yg tegur cakap perut kecil. 😂

Saya ank pertama nk masuk 9 bulan baru nmpk perut sikit...prgnt mcm xprgnt...ank kew 2 xtau lg cm mne

Biasa tgk jenis org juga sis. Nes ckp hritu kalau lemak byk kat perut memg cpt nmpk bby bump.

Sy msok 6 ke 7 bulan bru npak bby bump . Berat bby smua ok . Msa 14mggu mmg xnpak bby bump .

Ikut org.. Saya pun belum nampak 12weeks. Anak first haritu 6bulan baru perut nampak 😅

Biasa la kn baby 1st perut kecik jer. Tp ats body mama jugak kot. 😄

Sy nk msuk mggu 20 da ne.. bby bump xnmpk pon.. hehehe😅

hi sma la.kite pun 14week.sma perut masih kecik.😇

Biasanya anak 1st mmg perut xbesar sgt.. Hihi..