Perut tak besar

Salam..normal ke dah 12 minggu tapi perut sy tak membesar dan tak nmpk mcm baby bump pon? Tp hari tu cek kat kk 9 minggu, Dr kata baby membesar sihat dan normal. Cume sy pelik sbb perut tak nmpk besar je 😅 #firstmum

10 Balas

normal sis tak nampak lagi. macam sy anak first 8 bulan baru orang tau sy pregnant. ni anak num 2 kadang2 baby bump, kadang2 tak nampak,klu lepas makan atau banyak minum lagi senang nampak baby bump tu 😅

Klw first pregnancy mmg lmbt npk. Sy msuk 7 bln bru npk . Tp sy jnis yg tggi dn lemak perut tbal sikit😂😂 itu pn jd pgruh bby bump lmbt npk. Klw bdn awk kcik je mgkin 5 bln dh bolh npk

Klu first mum mmg jrang nmpk bby bump awal2 sis, mcm sy ni preggy ke 3 mcm 5 bulan dh 🤣 pdahal br 13weeks hehe.. normal tue sis dr pengalaman sy lah, janji bby sihat doc ckp sis.. 😊

Sya dah 11 minggu 5 hari tapi perut still kecil smpai husband kta syg ni mcm x pregnt jk hahaha sya pun smpai kecil hti dya ckap mcm tu

Belum dear. Dah masuk 2nd trimester baru nampak baby bump. First trimester janin tu baru berapa cm.

wsalam. awal lagi awak. cuba google besar baby utk 12w tu mcm mne. nanti cepat je perut tu besar.

perut saya pun leper je dah 12w. kadang risau ada baby ke tak dalam perut ni 😅😂

12 w tak nampak lg especially anak first. 12w tu bby baru besar apa je.

12w baby kecik lagi tu.. saya pun 12w perut tak brpa nmpak sngat pun.

dia atas badan.mcm saya berisi sikit la,dh nmpk baby bump😂