pendarahan

Sy dah mgandung 2bulan..kadang ada kuar cikit coklat2..kadang x de pon..normal x

2 Balas

Kalau berterusan smpai lebih 3hari dan ade rase sakit mcm senggugut sikit², better pegi klinik.. Tnye pade doc yg lebih arif.. Sy pon mcm tu.. Spotting brownish dgn rase mcm nk dtg bulan. Atlast, keguguran. Harap kandungan sis kuat..

Sy mcm tu, dr 4w smpi 11w sy spotting mcm tu. Tp 11w, anak dlm kandungan sy hilang. Sy berubat di pusat rawatan islam, rupanya sy n suami disihir. Doc kata sy gugur tnpa cramp n bleeding. Skrg sdg cuba menerima..