Assalamualaikum. Hi, betul ke kalau pregnant tp takde alahan apa² maksudnya kandungan tu tak kuat?

Sy dah masuk 8w, dr awal pregnant sampai sekarang no alahan at all... #firstbaby #firstmom

22 Balas

siapa yang ckp camtu sis? sy pregnant kn twins elok jeee sampai bersalin .. n sy mmg xde alahan . xde alahan tu rezeki kite sis ..

2y ago

semoga baby awk dlm keadaan baik² sampai bole melihat dunia ..insyaAllah🥰 sis jaga diri ya . xmau buat kje berat² . sy ritu xtau pon prgnant , sbb tu buat kjee je ..ya sis ..tu la twins ..eheheee ,. besar dahhh . Terima kasih sis❤️