Assalamualaikum. Hi, betul ke kalau pregnant tp takde alahan apa² maksudnya kandungan tu tak kuat?

Sy dah masuk 8w, dr awal pregnant sampai sekarang no alahan at all... #firstbaby #firstmom

22 Balas

Hi mommy. Takda laaa mommy. In sya Allah dipermudahkan tu. Keep on track progress baby dengan mommy dengan check up ikut tarikh yang diberi ya.

siapa yang ckp camtu sis? sy pregnant kn twins elok jeee sampai bersalin .. n sy mmg xde alahan . xde alahan tu rezeki kite sis ..

2y ago

semoga baby awk dlm keadaan baik² sampai bole melihat dunia ..insyaAllah🥰 sis jaga diri ya . xmau buat kje berat² . sy ritu xtau pon prgnant , sbb tu buat kjee je ..ya sis ..tu la twins ..eheheee ,. besar dahhh . Terima kasih sis❤️

Tak. Saya alhamdulillah dari anak 1st & skg tengah pregnant yg ke-2 usia 6 bulan takde pape alahan. Syukur sangat. Rezeki saya

Tak juga. Depends dgn masing2. Sy sejak awal preg takde alahan teruk, cuma loya2 je tgk mknn. Alhamdulillah dah half way.

Saya xde alahan muntah2 cuma alahan saya tak lalu mkan dan angin banyak dalam badan. Asyik sedawa je..

alhamdulillah..saya dr anak 1st dan skarang pregnant anak no3 dah 26w xda alahan..😊

my friend don't have any pregnancy symptoms throughout her 3 pregnancy. don't worry

saya pregnant dri awl sampai bersalin xde alahan pun.. mkn jee kejaa 🤣🤣

Tak betul tu , takde alahan alhamdullillah. Sy dh 32w pun alahan teruk lagi

sya dah 38week . alhamdulillah dr awal pregnant tadak alahan .