Assalamualaikum. Hi, betul ke kalau pregnant tp takde alahan apa² maksudnya kandungan tu tak kuat?

Sy dah masuk 8w, dr awal pregnant sampai sekarang no alahan at all... #firstbaby #firstmom

22 Balas

tak jugak sis..sye 2nd prgnt alhmdulillah xde alahan..semua makanan boleh makan, kadang2 naik kete je muntah tpi x teruk..weeks 12 dah hilang smua tu…ape2 pum check gn nurse dan scan ye sis..kalau ok insyaallah bby sihat😉