mcm mne untk mempercepatkn bukaan rahim

sy dah kne tahan warded sbb bby mengeras ..tpi bukaan rahim blom terbukk lgi ..mcm mne ye nk bukaan rahim dgn tersendiri??

6 Balas

Sy 3cm xmo buka.due 17/11 tp 19/11 bru beranak.so jalan itik tghmalam dh sakit..pastu 4.30am tolak lb dh buka 7cm...5.17am lahirlah sorang puteri..hihi

Mau tanya..kerap mengeras ke baby sis..?sya 37weeks 5days..baby mengeras juga tpi x kerap..belum pergi hospital lgi

4y ago

Kalau mengeras konsisten terus pergi hospital. 37w dah full term

Banyakkan berjalan dan makan kurma.

Mengeras non stop ke awk?

Buat squa