EKSESAIS SELEPAS BERSALIN

sy dah berpantang hari ke 38, nak tanya bila sesuai untuk start eksesais ye sbb sy dr anak dara lg mmg jenis eksesais, skipping n zumba, skrg bersalin normal, bole ke skipping, kalau xbole zumba sikit2 ke? bila bole start ye, better tgu brapa lama?

1 Balas

boleh. seeloknya start with light2 exercise.

8mo ago

skipping bole ke lpas hbes pantang ni? mak sy xbagi haha katanya takut nt pranakkan jatuh awal2 ni, seram pulak dgr, kalau xbole sy zumba jela dulu huhu