7 years waiting

Hi. Sy dah berkahwin selama 7 tahun. Baru dapat tahu mengandung dan usia kandungan baru mencecah 5 minggu 5 hari. Mintak doa semua kandungan selamat. ?

167 Balas

Alhamdulilah, Tahniah moga urusan dipermudahkan dan diberi kesihatan yang baik buat sis dan anak dalam kandungan. Banyakkan solat sunat dan baca Alquran.

Alhamdulillah..tahniah sis,jga diri & kndungan, jgn stress2 ye sis,bykkn rehat..moga sis & baby dalam keadaan sihat serta dipermudahkn urusan..aamiin

Alhamdulillah.. Sesungguhnya Allah akan bg zuriat tu tepat pada masanya.. Semoga puan dan suami sentiasa dirahmatiNya.. Jaga kandungan elok2😘😘

Tahniahh..saya pun dkt 10thun menunggu..alhamdulillhh...skrg dh nk msuk 3org bby dh..jgn stress2 ok..sentiasa berbaik sangka dgn Allah...😍

alhamdullilah.. saya pon 2tahun jgk.. tahun lps xde rezeki.. tp allah da gantikan yg baru alhamdullilah syukur sngat2.. baby raya 2020

Alhamdulilah sis . Tahniah . Takecare . Smg dpmdhkn segala urusan . Sy pnantian hampir 5 thn . Alhamdulilah rezeki bby 2020 skrg dh 17w .

Tahniah sis..sama la,usia perkawinan sy pon 7 tahun..alhamdulillah skrg sy dh 8bulan lebih..Aamiin sama2 kite doakan yg baik2

Sya pun tggu 7thn. Doc bg dusphaston awal2 bulan utk langkah berjaga2 selama 14weeks, now dah 25weeks ♥️ take care

Saya menanti selama 3 tahun, 11 bulan. Sekarang 6 minggu.. Semoga baby kita sihat dan semuanya berjalan sempurna..

Wah tahniah.. Semoga kandungan sihat sehingga kelahiran nnt.. Aamiin.. Doakan sya jga ye.. Sya pun pregnant baby sulung😊