First pregnant

Sy dah 7 week preg..tp sllu je kne kncing ktor..sy dah bt ap yg doc ckp hrtu..tp msih lg skit..

1 Balas

Masa saya first preggy pun saya selalu kene kencing kotor. mkn ubat semua dah. still sakit jugak. last2 saya biarkan dia baik sendiri. but kene sentiasa tukar pantiliner, penties jgn pakai yg ketat2, setiap kali membasuh tu lap sampai kering. banyakkan minum air masak.

5y ago

Tu la..sy mkn pndol je..yg doc bg..tp still sakit lg..mcm tu lah sy buat..tkar pantiliner..sy pkai panties preg..