Masalah period

Sy dah 53 hari tak datang period normal ke? Try pregnancy test negetive je. Risau sakit pape pula😢

5 Balas

sy pnah xdtg period 73 ari mse nie ttc nk preggy..cek xmngndung pn..dktr ckp hormon n bg ubat tuk kua period..

1y ago

Ohhh mcm tu okay sis terima kasih. Sy pergi try check doktor hari ni.

jika risau better g klnik jumpa doc tuk buat pemeriksaan..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

most welcome 😉✌🏻

Tak normal. Pergi klinik check

1y ago

Okay. Sebelum ni period dtg sebulan 2 kali, jumpa doktor dia cakap normal je. Kadang jumpa doktor dia sambilewa je.

hormon.. pergi klinik ya..

1y ago

Alright sisi thankyou!

hormon kadang tu

1y ago

Haraplah, period sy lepas vaksin tak teratur, kadang fikir sebab vaksin tapi takkanlah kan..