Working mom

Sy dah 36w sekarang dah rasa penat yg melampau bila pegi keja sebab kena drive dalam sejam setengah. Boleh dak pegi KK dan minta mc dalam seminggu macam tu sebab penat sangat?

5 Balas

Mc mcm susah sikit je tapi awk bincang la dgn doc awak ya. Faham penat, sy pun drive 3x seminggu masuk office. 2 hari wfh. Bergantung pada kerja awk, cuba awak discuss dgn boss awak kalau blh start keje kat rumah?

8mo ago

Keja sy mmg takda wfh. Hari2 masuk ofis. Sekarang ni kalau tak larat bole ambik mc di klinik swasta je. Tapi agak costly laa. Nak buat mcm mana, mmg betui2 tak larat nak drive.