Working mom

Sy dah 36w sekarang dah rasa penat yg melampau bila pegi keja sebab kena drive dalam sejam setengah. Boleh dak pegi KK dan minta mc dalam seminggu macam tu sebab penat sangat?

5 Balas

kk dia boleh je bagi mc lama. tapi mmg kena ada specific reason la. mcm sy uri bawah tp type 1 jela, tak minta mc pun, tapi tiba2 doc bagi mc sampai seminggu, siap bersambung sambung lagi. cuba discuss dengan doc, ada je doc kk yg memahami. lagipun da 36w kan. shud be ok la.

8mo ago

Itu laaa. Ramai kata mcm tu. Kalau takat sakit kaki, sakit belakang, kk takkan bg mc.