Sakit tulang pinggul

Hi. Sy dah 34w, sekarang ni kerap rasa sakit area tulang pinggul belah kanan ni. Nak jalan pun terhencut2. Sakitnyaaaa. Bila nak pusing kaki nak berjalan pun sakit. Ada sesiapa penah kena & apa korang buat eh nak kurangkan kesakitan ni. Pls help

8 Balas

Same la kite sy sakit belah kiri kdg smpai tertarik sekali dgn urat kaki . Sakit betul time duduk tkpon nk jaln 😭

8mo ago

aah ade. dia ade bg. nnt ckp je awk nye tulang pinggul tu sakit n nak ubat sapu. sy da sapu kali ke 3 ni mmg takde da rasa sakit tu. alhamdulillah bole da jalan2 mcm biasa takde pape. kalo tak tu, nak bgn pun susah, jalan pun terhencut2 🥲🥲🥲🥲