Detail scan

hi, sy dah 19 weeks 5hri.. Boleh dah ke buat detail scan ?

12 Balas

Baru smlm g details scan dkt sonobee. Accuracy 80-90% kalau kandungan 18-24w. 25w keatas dah kurang sikit ketepatan dia.., sy suggest sonobee sbb mmg detail betul. Sy smlm dekat 2jam baru siap scan. Sampai mengantuk dibuatnya.

sya aritu 19w tepat . dah boleh . tak d galakkan buat atas 25w . sono tu ckp .

awal lgi tu..biase klnik pon 21-24w..klo awal klnik buat due kli scan detail..

rasa bole da awak, kalau ni buat 20w-21w pun takpa. tapi mmg bole npak time mcm ni.

2y ago

tqq awk... itula klo ikot period dh 20minggu 3hri..tp ikot scan kk 19minggu 5 hri huhu.. igt nk bt la esok

Kalau dkt sni. Dia galakkan 22w keatas, br clear

klau tmpt sy dktr suruh 20w dtg buat detail scan

18 weeks-24 weeks da boleh buat details scan

Nak cantik nampak bulat muka baby masa 25w.

boleh sis..sampai 24 weeks boleh buat

18-24weeks boleh dh tuu

2y ago

tq sis