Repeat Mgtt Kali ke3

Sy da 34 weeks , kne repeat Kali ke3 sbb berat naik .. hm penat la kerajaan .. sedangkan da minum 2 Kali n alhamdulillah x gdm .. penat tau tak nak telan air gula tu Sy ni berat mmg da naik, minum air gula lagi jadi ape alahai

5 Balas

sabar mummy jangan stress.. fikir ni semua untuk kebaikan mummy and baby. stay positif okay😊

1y ago

what? serious la. semoga mummy tabah.. tak tau nak kata apa😓 macam saya sebelum minum air gula dulu saya jalan bagi penat lepas tu time minum tu memang haus so tak fikir rasa dia dah. memang boleh telan.