Siapa Pnh Czer

Sy czer buang fibroid, skrg hamil anak pertama dlm 5minggu dan belum bukak buku pink, boleh tak share pengalaman Utk org yg pnh czer ni doc akn monitor mcm mne, Ada ubat atau vitamin yg perlu di ambil ke

2 Balas

Selalunya czer doc akan check baby@uri agar xmlekat pd tempat luka.. Slalunya uri yg mjdi isu.. Tp klo luka dlman sembuh spenuhnya n sis xda bgtau sakit sana sni doc akan monitor mcm biasa.. Tp sy bkn czer fibroid cuma czer lahir ank 2 kali dh.. Sllu doc akn bgtau mcm ni.

5y ago

Sama2

Selalu 26w baru doktor akan comfirmkan sama ada boleh normal atau czer. Sya pun czer masa ank pertama ni TGH tunggu check dkt pakar bulan 10 nnty nak comfirm kan ☺️

5y ago

Amin sis☺️