Isu buka buku pink lewat

Sy cucuk depo xsedar pregnant tahu2 rsa gerak2 dlm perut...nmpk perut pn dh besar...sy takut nak bukak buku pink...takut nurse marah sbb dh lewat...mcm mna nk hadap nurse ye...klau yg ok xpe tkut nurse jnis x ok

14 Balas

sy pun buka buku pink lewat time 17w+ 🤭nurse bising tu perkara biasa ..

buat tak tahu je sis kalau nurse bising. yang penting buka buku pink

Apa nak takut kan... Cakap je kat nurse macamana awak post ni

Memang nurse KK gitu ke? Curious pulak saya