pump manual atau handsfree

sy confius nak beli pam susu manual atau jenis handsfree ye..bulan 3 tahun depan 2024 due date sy... lepas 3 bulan tu da start kerjA balik...boleh suggest tak nak beli manual atau jenis handsfree...tak mau beli dua jenis ni sebab nak jimat.

4 Balas

bestnye 3 bln,, sy srwk 2 bulan je.. sy plan nk beli manual yg rega rm14 tu je dlu,incase anak kena tahan wab ke msa awal2 beranak.. tp handsfree utk guna time kja..kna pam tiap 3 jam, rsau xde masa nak pam sndiri..so pkir beli handsfree lepas beranak je.. handsfree mahal jga..1 lg tkut anak x bole susu bdn, sy xde susu ke.. so mahal ni kna tgok keadaan dlu.. bole consider manual dlu.

Sy ada 3org anak. Masa 1st tu tak tau apa tak beli la breastpump. Punya sekse breast bengkak susu smpi ketiak. Mmg rase nk nangis demam semua la. So selepas tu sy beli breastpump handfree senang dlm pantang kan susu meriah. Walaupun baby da susu kadang breast penuh lg dan lg kan. So kalau handsfree senang sikit kot nk dudun rehat smbl jaga baby or buat apa2 tak payah pegang pump😍

bagi saya pulak masa pantang kena start pump dah sebab bekerja, taknak jadi zombi masa bekerja stockup awal sikit susu tu. banyak banyak pun takpa.. boleh beli dua dua sbb boleh guna ikut masa mana yg perlu.. kadang kadang tak sempat charge pump handsfree , pump manual ada. tapi kalau nak pilih satu, beli handsfree je..

7mo ago

org kata pump jenis handsfree ni bebas nak bawa ke mana & boleh pum bila2 masa sebab tanpa wayar kan...tu rasa better beli yang jenis handsfree terus kan

masa pantang xperlu pam. direct bf saja. lps hbis pantang baru blh start. tang beli breastpump better awk walk in dkt kedai2 khas jual pam susu. sbb semua bgantung pd fizikal dan keperluan si ibu. xpun lps hbis pantang cuba sewa breastpump dlu..klu awk ok baru proceed beli

7mo ago

boleh. klu area selangor blh pegi fb page ini...https://www.facebook.com/sewabarangbabymalaysia?mibextid=ZbWKwL