Saya hamil 7 minggu scan dh nmpk bby cuma bnyk kali gugur jdi dktr bagi ubat cair darah.

Ade sape pernah mkan ubt cair drh time prgnant tak? Sy sekarang takut nak makan

2 Balas

Aspirin ke dr bagi? If dr tempat saya checkup dia bg Dupaston sebab 2x gugur....

3y ago

yea sy pening skrg ni ubt ni untk pe dupaston sy strt mkn dh... xdi repeat scan sbb seblum ni scan xnmpk xdi dh nmpk bby n jantung bby pun dh gerak tpi dktr bagi ubt cair drh jugk..

smge dpmdhkan ye sis aminn