saya pregg ke macam ni?

sy dh lewat period 22hari..mse hri ke 10 lewat sy buat upt double line tapi samar samar..mse tuh sy buat pukul 6pagi..then sy buat 2hari skali negative pulak dlm 5x hari lain waktu lain macam tuh...tapi smpai skrg sy blm period..first period 28mei smpai 3jun..klau ikot kandungan dh 8minggu 3hari..sy jarang period berlaku macam ni..#pleasehelp #ingintahu

3 Balas

Kadang samar tu, boleh jadi nak datang period, kdg boleh jadi prgnant. Kalau sis confuse ke apa boleh je cek di klinik, kdg boleh jadi nak period, kdg boleh jadi hormon kita. Kadang tahap hcg kita rendah. Kalau saya baik sis ke klinik, doc boleh cek kan, kalau betul kita mengandung, kita boleh ambil langkah berjaga2. Insyallah semoga dipermudahkan

2y ago

ya sis sy dh buat appointment untk cek ke doc..slagi tak check rse xtenang dok fkr je apa mslh..😅 sbb jarang lewat period macam ni..doa kan yg baik2 untk sy ya..

saya pun sama..positif esok2 negative, saya amalkan folic acid 400g untuk langkah berjaga2..selagi period blum dtg.kdg scan pun tdk nmpk..lain org lain ceritanya

2y ago

boleh sy tau prkembangan sis skrg.. sbb sy pon mcm tu.. cek masih samar dan kdg ngative.. dua tiga hari cek double line samar lg..

Kalau skrg check upt masih negatif.. rasanya bukan preg dah.. kalau boleh refer doc terus.

2y ago

komen baik sis terima kasih..😊