Adakah Saya Betul2 Mengandung?

Sy bru sahaja keguguran bulan lepas. Bulan ini sy lewat haid 3 hri. Dan sy ad buat UPT test dan menunjukkan faint line. Hanya garisan biru halus samar2.sgt samar2 ?. Sy risau untuk kembali berharap

2 Balas

Normally dlm masa 14 hari selepas gugur upt akan jd negatif semula. So kalau upt awak shows faint line lebih dr tempoh 14 hari tu, mungkin dah lekat semula. Sb ada orang mmg mudah sangat lekat selepas gugur 😊 boleh je check upt setiap hari tengok garis tu semakin gelap atau semakin pudar.

kalau mcm tu lebi baik jgan berhrap.. tgu je ciri ciri pregnant kluar sendiri spti mual2 mcm tu. bru cek.