apakah tanda2 awal kehamilan...

sy bru mdirikan rumahtangga pd bln nov...bln lalu sy xmyedari diri hamil ekoran melakukan kerja2 berat...telah kguguran mse 4-5weeks...sebelum tue da try wt sendiri test urine tue tp negatif...ble pi klinik mse tue start bleeding ckt2 tp skt pinggang smp xsggup nk jln...ble test urine doc ckp tnda nak nek 2 tp samar2...esok tue trus bleeding yg byk smp kn kluar cm fetus kcil berisi ketulan drh2 beku...rse nyesal sbb rse tue tuhan da beri tp sbb kn sy test mula2 tnjuk negatif sy hirau kn lalu wt kje berat2...tp kini sy mula didtgi rse skt pinggang smp punggung...xbetah diri lama...sesekali area perut smp ke ari2 kdg rse denyut2...sy xprnh miss period ag...rse kuatir n rsau mghantui sy...ble kah mse nye ble test urine tue akn naik 2 tanda...

2 Balas

boleh cuba..tp smpan dlm ati jgn bhrap hnya skdar bjaga2 skiranya ada..sy pun mcm tu..8tahun mnanti period mmg xteratur..tp tiap2 bln cek kot2 mlekat kta xtau kan..tanda2 sy dpt tau mngandung mcm tu laa sia skit pnggang pastu dkat bwh perut abdomen rsa bdenyut2 kjap2..pastu slera mngurangg..

4y ago

sama2😘

😣