Bleeding lendir darah

sy bru 7week pregnant . ada bleeding lendir campur darah . agak banyak jgk . tapi takde sakit perut . cuma sakit kepala dan pinggang . perlu ke hospital ke ? sbb anak pertama tak pernah pulak bleeding .

4 Balas

sis cpt2 gi klinik atau hospital..mungkin dr.blh bagi ubat kuatkan Rahim jika perlu...mcm sy dh 2x pengalaman mcmni...berakhir dengan keguguran...pada awlnya keluar spotting brown, pastu lendir + darah, tksmpi seminggu keluar lendir n darah, pastu keluar darah fresh n akhirnya miscarriage .. mcm sy pun sakit pinggang sgt2...nyucuk2...dh dekat nk gugur baru perut sakit mcm contraction ..sy doakan moga baby sis selamat ..Aamiin...doakan sy juga moga Kali ni baby sy survive..now dh 8w++☺️

1y ago

yeke awak . sy pun bru ke hospital ni . moga awak dan baby sihat selalu :)

jika bleeding trus jumpa doc ya sy pun bleeding jgk tp xde rezeki sy baru je gugur dua hr lepas usia kandungan 9mnggu

1y ago

salam takziah ye awak .

awak g cek ya...mudahan Allah pmudahkn urusan..selmt baby..sy pun bleeding 7w darah dan lendir..sy kguguran lpastu..

1y ago

Allahu . takziah awak . itu la sy mmg nk ke hospital sbb dh rasa tak sedap hati . doakan ye

Klu bleeding better jumpa doc sis..moga dipermudhkn dlm segala urusan ya

1y ago

baik awak . terima kasih :)