Rupa Bleeding

Salam sy nak tanya macam mana ye rupa bleeding? Sy tgh pregnant 38 week dr cakap tggu tanda terus dtg hospital mcm keluar lendir ke darah ke atau pecah air ketuban. Semalam sy perasan ad tompok coklat sy confuse ni bleeding ke atau keputihan (maaf gambar agak sensitive sikit) tp tkde pulak sakit contraction. first time pregnant tgh tggu tnda2 nak bersalin je tp sy xtahu sgt 😅😅#ingintahu #firstbaby #seriusnanya

Rupa Bleeding
3 Balas

selalu tu tnde nk bersalin tp selagi perut tak rasa sakit tkyh pi hospital sis. kalau peut dh start rasa contraction kerap bru pi hosp atau air ketumban pecah. sy bru balik dri hosp aritu sbb keluar darah ngn lendir tp still 1 cm ja then balik je rumah terus.

maaf tanya sis walaupun dah lama😅 lepas bleeding tu apa jadi ye??

tu tnda2 bersalin dh tu