Mengantuk mengantuk ~

Sy bru 4minggu disahkan hamil. Sejak kebelakangan ni sehinggalah sekarang, rasa mengantuk tuuu lain macam extra, lebih2 lagi time dekat ofis. Selama ni tak pernah pulak mcm ni. Tengah buat report, boleh pulak mcm terlelap. Ada sape2 alami perkara yang sama tak? Haha share sikit ?#firstpregnancy

12 Balas

normal sis, sy smp da masuk 4 bulan ni pon mengantuk die xleh ditahan2.. ada masa terluang je dpt lelap kejap jadila😂

Sama. Since sy pon 1st pregnancy. Byk membaca, tnya org so dpt la knowledge. Mmg byk tido. Lps solat mesti kena baring.

normal sis..sya bukan jenis tido siang,tpi sejak preggy ni..hampir stiap hri sya akn tido..

Sama lah kite . Megantuk saja.kuat mkn🤭 alhamdulillah dah masuk 8 week. 1st bby jg insyaallah..

same sis.. mengantuk teruk sgt.. smpi sy dh agk sy pregnant sblm test.. test upt tgk2 dh ade..

Saya since mengandung memang kuat tido je walaupun da tido lama masih mengantok

Sama gak.. Huhu.. Tgh dok wat kje kt ofis senang je lelap nya

Same goes with me. Pantang line clear, kompom hanyut.. 😅

Normal tu sis. Yg duduk rumah ni lagi laa asyik nk tido je 😁

4y ago

Ooohhh 😂

Hehe.. biasa lahh..