hi baby...saja je nak luahkan perasaan...

Sy br je selamat melahirkan baby no 3..29/1.due 14/2..tp rasa tak puas mgdung..rasa cpt btul masa berlalu...rasa baby masih duk dlm perut lg..

15 Balas

Lain macam sis ni ya. Heheh. Memang seronok mengandung tp yg tak seronok nya masa berpantang. Kena jaga sakit bahagian bawah kalau beranak normal. Kalau ceaser lagi lah kena jaga bahagian luka kena operate tu.

4y ago

Hahahaha mmg kali ni macam tak puas ngandung..cpt betul masa berlalu...aah time pantang la susah...nak jaga luka..nak jaga baby..emosi pn kena jaga jg..

Alhamdulillah tahniah sis..slmt brpantang ....xpe. Nti bile dh ok bby dh bsr skit... ...sis try preggy lg k .. 😉... jg dri bebaik k.. 😉

AiyOo..sy tggu² nak bby kluar.klau boleh 1 hari tahu mngandung esok hari nya dh teberanak.Sbb excited nak Dpt ank.😅

4y ago

Wow lagi cepat...sy pn tak sabar tgk bby baru tp entah la kenapa sy suka gandung tp part bersalin tu adoiii seram jadinya...

Alhamdulillah tahniah sis. Baby sis nak keluar awal ye. Rasa tak puas nak kena mengandung lagi LA tu 😊

4y ago

Alhamdulillah rezeki sis senang bersalin

Hahaha... Sama mcm sy. Dh selamat keluar pun dok pegang usap perut lg. Rasa dia dok dlm tu lg.

4y ago

Kan....rasa macam ada bby lg dlm perut...

Lain dari yg lain ni sis.. Tak apa sis.. Pregnant la lagi sekali.. 😘😘😘😘

4y ago

Hahahaha mmg lain Dr yg lain... InshaAllah ada rezeki tp kena jarak macam sebelum2 ni juga..4 tahun...

Alhamdulillah. Lepas habis pantang boleh la terus boom skli lagi. 😅

4y ago

InshaAllah kalau ada rezeki...tp kena planing macam sebelum ni 4 tahun..

Boleh lah beranak lagi nanti lepas semua rasa okay..btw tahniah sis..

4y ago

Tq..suka mangdung tp kalau teringat nk bersalin tu.adoiii pengsan jap..

Pengalaman yg tak mampu untuk dibeli, tahniah....selamat berpantang

4y ago

Betul tu...kenangan yg tak akan d lupakan ..

Kalau xpuas lg mengandung...nanti blh mngandung lg sis😊😊

4y ago

Suka gandung je..tp bersalin emmm seram.