Buai bahaya ke?

Sy bca buai ni boleh jdi pendarahan kepala. risiko baby jatuh klu dah besar ke? anak dah masuk 3 bulan tapi tido tak lama bila letak. MIL sy bising kena pkai buai. sy ckap sy tak nak , lagi pun bkn dia yg jga. Sy jga rsa okay je ckup je dia tido. Sy stress MIL duk paksa2 sy pkai buai.. sy plak takut nk pkai buai dan rsa tak perlu. boleh share pengalaman pkai buai ke? bahaya ke?

18 Balas

ckp dkt MIL cenni “eh aku yg jaga engkau yg panas” HAHAHAAH maaf tu gurau2 aje tpi geram jgk klu jenis paksa2 over nau ni mcm dia pulak yg lahirkan n jaga 24jam hihi jgn marah ye gurauan aje