36weeks ..

hi sy batuk2 rasa lebam2 kaki sakit pinggang n rasa nak demam.. bajaya tak? jumaat ni pergi checkup.. tunggu checkup je nnt boleh kan

2 Balas

pegi trus kk/hos sis. sya dulu demam,sya trus pi klinik. kena admit wad. ngam2 38 weeks,dok bagi bersalin induce. xleh biar lama.takut effect ke baby

1y ago

ohyeke sis.. badan saya tak panas cuma tekak je sakit selsema sikit n x lrt.. kena terus hospital ye?

sy rsa klu tak teruk bleh sahaja tunggu nnti check up. melainkan demam panas sngt.

1y ago

badan saya xxpns cuma x lrt n batuk2 sakit tekak muntah2 sikit