Cepatkn bukaan

Sy baru sja balik dri hospital sbb ada kluar lendir sma sakit d ari2 sertakn dgn pggang skali . Dn doc cek bru 1cm . Sy 38w3d ada tips tida untuk cepatkn bukaan tida larat suda ne

3 Balas

Pengalaman saya, overdue.. Dr bg tarikh serah diri utk induce, saya minum air Nenas lps buat sikit bacaan.. Baby kluar normal tnpa induce ngam2 tarikh Dr bg.. Cume share pglman.. Jika nk buat sis buat bacaan dlu ya bagus atau tidak cara ni utk sis.. Jgn terus ikut😊

telan 2 biji telur ayam kampung mentah..senang bersalin nnt

bykkan berjalan n do squad