Selsema teruk

Sy baru pregnant 17minggu.. Selsema teruk, bila mnum air pnas suam tekak pulak perit. Apa ubat yg sy boleh mkn ye.. Penadol xjalan. Hrap2 ni bkn syntom covid. Minta dijauhkan🥺🥺

4 Balas

Br 2hari slsema.. Deria rasa ada, slera mkn ok cuma hingus leleh2.. Tkut pulak nk buat swab😢

2y ago

Saya masa kena covid pun selsema batuk je, yg lain okay. Tau tau positif jugak. Takpelah utk langkah berjaga je. Kalau negatif, boleh jumpa doktor dptkan ubat. Sbb tk blh suka suka nk beli ubat sendiri kan. Sementara tu cuba minum air perahan lemon suam, tanpa gula.