sakit bahagian luka czer.

Sy baru melahirkn 4.5 bulan lepas.. masa bulan ketiga tu sy dah kembali bekerja.. d tmpat kerja,pergerakan perlu cepat.. jadi sy selalu berjalan laju,klau angkat2 benda berat tu tak ada lah.. ada kaitan ke dengan luka czer sy yg sekarang sy rasa mcm ada pedih2 sikit lebih lagi kalau di tekan.

1 Balas

sy dlu oprate mmg mcm tu..tp klau pedih2 baik cek..takot luka..oprate mmg xblh angkt benda berat..tempt jahit pastikn kering