helo mamy2 saya bersalin czer

hariini msuk ke14 sy czer.. tadi sy nak bersih kan tmpt czer tu tiba2 keluar nanah kat tengah2 tapi tak bnyak sikit je lepas tu sy tekan2 tk keluar dah saya takut sgt😭 cpt2 sy cuci pakai " Dermacyn" dan rasa pedih2 sakit sikit nak gerak2 pun susah sbb saya berpantang sendiri.. tlg momy2 yg bersalin czer bagi tips utk elak kan nanah lagi .. dan ada ke luka czer saya terbuka?#firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Kerap cuci dgn dermacyn and biar kering. Getah seluar dalam pastikan tak kena luka caeser. Lama2 luka akan ok

keep buat sampai hilang pedih. klu boleh cari 🩹 yg boleh tutup kwsn yg pedih tu.

10mo ago

okay sis tq info nya.. so normal ke keluar nanah sikit2 tu?