Ectopic Pregnancy My 1st Baby (Sah dan perlu buat laparoscopy)

Sy baru jumpa dr pakar sekali lagi. SAH ectopic pregnancy..petang ni terus kena buang..untuk keselamatan..so..redha dan tawakal saja..just sy nervous niiiii..? ampunila segala dosa2 ku ya tuhanku..semoga terhapus segala dosa2..amminn...bye my 1st ?..jumpa d syurga..

2 Balas

Selamat berpantang..semoga kuat & tabah..in sya Allah ada rezeki lain nnti..

4y ago

Wc☺️