LMP tak sama dgn scan

Sy baru je scan td.. Ikut LMP sepatutnye sy dah 9 minggu.. Tp td scan doktor ckp baru 5 minggu.. Knp ye risaunye.. Sblm ni period mmg x teratur.. Tp dh start teratur dr bulan julai smpai last period nov.. Panjang kitaran period sy lama dlm 44-47.. So knp LMP x sama dgn usia mse scan??

10 Balas

biasa je tu sis .. xde yg merisaukan ..lagi2 kalau period yg mmg irregular

4y ago

Ok sis tq hehe.. risau sbb kndungan sblm ni pnh trjadi pastu sy gugur.. tu kali ni risau lagi.. hehe