Pengalaman pragnant jarak dekat czer

Sy baru dapat baby 5 bulan, sekarang lekat lagi. Sy sangat risau sekarang. Adakah pragnant kedua memberi kesan kepada sy nanti?

2 Balas

kesan dia kalau bahagian dlm belum bercantum risiko rahim pecah tu tinggi. tapii kena checkup dulu, biar doctor scan and so on. if kandungan merbahayakan for u and bby, doctor akn suggest kn next step utk buat ape.

12mo ago

Terima kasih 😢

sis dh g klinik cek ke ?

12mo ago

Dah refer hospital. Tunggu appointment dengan O&G lepas ni pula mcm mana