Pragnant Jarak Jauh

Ada tk yg pragnant jarak lbih dari 5y ? mcm sya jarak 8y skrng ni ?

68 Balas

Sy blm trfkr nak mengandung lagi di sebabkan apa yg terjadi selepas brsalin ank kedua.. Fobia tu masih ada..bila ddk sorang2 sy akn trigt sakit nye mcmn Ada trfkr jgk nk ttp "kilang" terus..hehe Lg pn ank sy yg kedua ADHD.. Memang struggle nk menjaga nye..

5y ago

Tu la kn ,yg menghadapi ja tau mcm mn 😥

Anak no 3 jarak dengan kakak dia 8thn juga sis..orang kata mcm bsalin anak pertama lahh..hehe..insha allah jangan risau..doa byk2 mudahan Allah permudahkan segalanya..skrg dh 3 thn preggy lg masuk 36week sudah..☺☺

5y ago

Itu la aura mcm brsalin ank prtama smula dh smakin trasa hehehe, smoga di permudahkan utk kita 😍

Sama laa sy pon jarak 8 thn Nurse yg knl sy mase last preggy Nmpk sy wat buku pink baru² nie Ckp kat sy Nnti kene gunting✂️🤣

5y ago

Alamak tkutnya klau kna gunting tu 😁😁 mcm² fikir kn hehehe tpi hrap smua baik² aja

Saya dh 11 tahun .....in sya Allah ni ank yg ke 4, ank yg ke 3 dh 11 thn...skrg umur sy nk masuk 36 thn...preggy 14minggu 3 hr

5y ago

Ank sya yg sulung dgn yg no 2-3 twin jrk jauh jugak tpi 5y ja yg sulung skrng 14thn & twin 9thn, yg no 4 8thn jrk 1taun ja dgn twin, tpi yg no 5 ni trlebih jauh sikit 8y hehehe

Anak ptama dah 12 thn, yg ke 2 11 thn dah...skrg yg ke3 ini bru 19 mggu 4ari😄jarak jauh sma kakak abg dia mau 12 thn dah😅

5y ago

Sy 41 tahun sudah

Anak Sya n02 .jrk 5thun dgn yg dlm perut ini .. Insyaallah. Due dlm bulan Ramadhan ini.. doakan Sya dgn bby selamat .

3y ago

Sama due kita sis.. sy anak prtama

Anak pertama dan kedua jarak 9 tahun. InsyaAllah yg dlm kandungan sekarang jarak 5 tahun dengan anak no 2.

Sy umo 35. Jarak 7thn..now 5weeks.. Sblm ni czer.. Hope kali ni dpt bersalin normal 😊

Saya jarak 13 tahun.... Skrang mngandung anak ke 6.... Mmg tak plan... Huhuhu

5y ago

Betul tu tkutnya srupa ank sulung hehehe aminn mudh mudhan di permudahkan utk kita ❤

saya jarak 8tahun juga, baru bersalin anak kedua 22hb march haritu