spot coklat

Sy baru 6weeks. Waktu first pergi kk sebab raya loya, terus kk suruh buka buku pink. Tapi waktu tu baru 4weeks. Then semalam ada spot coklat masa sy buang air kecil. Tapi sekejap je. Dalam 5minit macam tu. Sy bangun pagi ni, takda pula spot coklat tu melekat kat pantyliner. Spot coklat tu semalam lebih kurang sebesar duit 5Sen. Adakah tu normal untuk awal kehamilan? Maaf, sebab ni anak first sy.

6 Balas

Sy 23wk ada spotting coklat..sy trus p klinik check kandungan alhmdulillah..baby ok😭 syukur alhmdulillah..third baby..tp 7 thn jarak dgn no 2..perasaan dia mcm ank sulung..lama sy nantikn rezeki zuriat dr Allah ni😭sy doakn smua ibu2 yg alami mcm sy dpmudahkn segala urusan dan baby dlm kndungan sihat walafiat..Aamiin Ya mujib

saya pun ank first ada jadi mcm sis juga msa 5weeks.lpas pergi hspital jumpa pakar scan..dpd dlm rahim alhamdulillah tiada apa apa doc advise bykkn berehat...alhamdullillah skrg dh masuk 10weeks dh...,

4y ago

saya 1 hari jak sis tp ada juga sya trbaca yg 2 hari,cuma bykkn rehat jgn buat kja berat sya bila kluar trus sya kurgkan buat kja rumah x angkt berat...,alhamdulillah...x kluar lagi dh...,untuk kuat kn kandungan sis cuba makn buah kurma..

Sya 6w kuar tompok coklat besar 50sen wktu bgun pg saja selang shari.. Hari ptma & ketiga. Skang dh 12w. Pakai pntyliner untuk tengok byk ke x... Semoga kandungan sis baik2 shja.

Sy pun bru msuk 5 weeks .ank first..kluar spotting coklat. Doc kata normal slgi x bleeding warna merah berserta sengugut kuat.

4y ago

Alhamdulillah lega dengar sis ckp camtu😊

normal, sy dulu pon awal2 pregnant macam tu jugak

Normal. Adik ipar pn mcm tu