sakit kelangkang bila jalan

Sy baru 30 weeks tp dri 6 buln lgi dah sakit waktu nk berjlan. Lgi2 lepas bngun dri duduk. Teruk sangt rasa... Tengok org lain preggie elok je jlan.

23 Balas

Sama la sis, semua serba x kena ada jak sakit x selesa la.. Yg first tidak pulak mcm ni 🤭🤭 😆😆

Sbr ok sis. Sy dr 4 bln lg dh start rse sakit blakang, sakit celah peha. Nk duduk bngun mmg sakit. 😁

Ooo... Ada jugk yg sama mcm sy. Sy ingat sy sorg je mcm ni 😢. Takut org kta mngada2 pulk.

Samala , sakit bhgian pinggul , kt bontot sblah tu sakit ya amat, kalau jln rass denyut2 kt miss v tu hihi

5y ago

Kannnn

samela sis...kelangkang skit,kaki sblh ni skit xley nk pijak sgt, da ddk ssh nk bgn..nk jln kena berpaut

5y ago

Sis sama la mcm sy..dia sakit kat tulang kelengkang kan? Mmg seksa nk pakai seluar, nk angkt kaki huhu

Me too dri 23week lg duk skit skrg 24week skit lg p nk wat cmne huhu sbr jelah

Sama la sis 😂 mcm tak larat ba jln bngun pun susah sngt

Mmg sakit bila baby dh start nk trun bawah

Sy 16 week da rse sakit...

Bby mkin bsar sis..mmng mcm 2

5y ago

Alamak 😰