Hamil 28 Minggu

sy baru 28minggu hamil tapi sakit belakang sampai kebontot kerap sakit.. ada sesiapa rasa macam sy tak?

2 Balas

Mgkn kurang kalsium.. consume susu sis sbb baby makin besar kn dia amik kalsium kita.. sy yg 6bln pn dh strt sakit pinggang klu tkmnm susu lg pedih sakit nya

Sy pun sama 28w..jgn kan pinggang yg sakit..satu badan sakit..baby pula alhamdulillah aktif diwaktu malam ...huhuhu..rasa sakit kelengkang..tp mmg normal.

4y ago

kan.. sama la baby bukan main aktif waktu malam. gerak2 ke sana ke sini juga kot hahaha.. tapi sakit pinggang belakang aduhh macam sy da saraaaat sgt2 da sy rasa. sabarrr jer laa