Sakit perut

Sy arini cirit birit..dr pg smpi ptg masuk toilet..blh ke sy mkn ubt ye..sbb baru 11minggu..

4 Balas

Haritu sy pergi klinik dr kata bgus mkn smecta doktor takkan bg antibiotik dgn ibu mengandung. Sy tgk smecta dkt farmasi rm3 je pergi klinik ratus kena trmsuk ubt smpingan lain la 😂 Petua dulu pulak 2 sudu tepung gandum campur dgn segelas air.

2y ago

Thanks sis..nanti sy buat..sy cirit birit da ok..cuma perut angin je.