Najis hitam sembelit kadang cirit birit

Sy ada mkn ubat yg doc bagi sbb hb sy rndah ..biasa ke najis hitam?ada ke para2 ibu mengalami keadaan spt sy?

7 Balas

saya sblom bukak buku ada scan dan doc bg folid acid. lepas bukak buku nurse bg zincofer tu tp masa cek hb 11. ok je bg sy. tp nurse kata paras2 je ni, tu mkn ubt tmbh darah, dh mkn memg pening plus dada sakit. lepas tu sembelit. sy bgtau doc, doc kata minum air bnyk2 sbb ubat tu pekat skit. now sy skip sndri smbung makan swasta punya ubat folid acid. tkot nk mkn kk punya.