Kandungan 7 minggu 1 hari

Hi sy ada guna clear blue digital dia keluarpregnant 2-3 weeks. Dekat kertas tu dia ada tulis kalau 2-3 weeks supposedly kandungan dlm 4-5 weeks. Tapi ikutkan period sy dah 7 weeks 1 day. Agak2 dah boleh g scan ke ye?

Kandungan 7 minggu 1 hari
2 Balas

Kalau saya selalu ikut weeks clearblue . Sbb nanti kalau dtg check tak nampak saya jd risau

1y ago

haah sy dh cek smlm xnmpk apa pun, rahim je menebal. kena repeat scan dua minggu lagi. Dr cakap xnmpk lagi maybe sbb period xteratur.

boleh je try scan untuk confirm

1y ago

Alright thank you sis